Tapijn

Huwelijk

Trouwen bij Tapijn betekent een volledig ontzorgde dag. Wij leggen jullie en alle gasten in de watten. Samen creëren we de dag van jullie dromen. Wij staan voor kwaliteit en servicegerichtheid. Trouwen bij Tapijn? Een dag om nooit meer te vergeten!

Uw huwelijk bij Tapijn! Graag nodigen we jullie uit voor een bezichtiging, want zien is geloven! Kom naar de Tapijn Kazerne en dompel jezelf onder in de luxe, de vrijheid en de gastvrijheid. Geen enkele bruiloft is hetzelfde, jullie wensen zijn uniek!

perfecte trouwlocatie

We nemen ruim de tijd voor onze afspraak, inventariseren jullie unieke wensen en zorgen ervoor dat jullie dag fantastisch verloopt!

De Tapijnkazerne is een voormalige militaire kazerne in de Nederlandse stad Maastricht. Het ongeveer 6,3 hectare grote terrein aan de rand van de Maastrichtse binnenstad was als zodanig in gebruik van 1919 tot 2010. In 1927 werd op het voorterrein van de kazerne het uit 1841 daterende monument van generaal Dibbets onthuld, dat vanwege de industriële expansie aan de noordzijde van Maastricht niet langer op zijn oorspronkelijke standplaats kon blijven. In 1934 werd de kazerne vernoemd naar de Lotharingse legeringenieur Sebastiaan Tapijn, die de verdediging van Maastricht leidde tijdens het Beleg van Maastricht (1579).

De perfecte trouwlocatie

Uiteraard ontzorgen we jullie volledig op jullie huwelijksdag. We nemen alles uit handen zodat laten jullie kunnen genieten van een culinaire beleving waar nog lang over gesproken zal worden.

Graag bespreken wij jullie wensen en verzorgen de culinaire beleving van jullie dromen. Heeft u een bruiloft voor 100, 250 of 400 gasten? Wij hebben daar de mooiste trouwlocatie voor in Maastricht!

ONZE VOORDELEN

Wat wij kunnen bieden

Wij denken met u mee

Wij begeleiden u graag met het vormgeven van uw evenement. Samen creëren wij de ultieme gelegenheid

Fantastische locatie

Een evenementenlocatie midden in het stadspark van Maastricht. Bij Tapijn kan het! Kom langs en laat u overtuigen van dit unieke plekje voor uw event.

Alles volgens planning

Samen met u gaan we op reis naar het vormen van het ideale evenement. Uw wensen worden gehoord, uitgevoerd en samengebracht tot een ultieme gelegenheid.

Urban Industrieel

Een industriële ruimte in het centrum van Maastricht, in de voormalige Tapijn Kazerne. De unieke combinatie voor een event geheel naar uw wens.

Culinaire beleving

Uw wensen worden bij ons gehoord. Wij geven u graag advies met betrekking tot de culinaire invulling. Ook op culinair niveau komen uw gasten niets tekort.

Exclusiviteit mogelijk

Voor zowel kleine als grote events geniet u van de exclusiviteit van Tapijn. Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden.

Impressie