Tapijn

Zakelijk evenement

Tapijn is perfect voor:

  • Productpresentaties
  • Live communicatie
  • Teambuilding activiteiten
  • Workshops
  • Personeelsfeesten
  • Filmopnames

Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar, heeft voldoende parkeergelegenheid in de omgeving en is volledig exclusief te boeken! Heeft u een evenement voor 100, 250 of 400 gasten? Wij hebben daar de mooiste locatie voor in Maastricht!

Urban industrieel

Met meer dan 300m2 binnenruimte, een industriële uitstraling, een hoog plafond en ruim 100m2 buitenruimte biedt Tapijn ruimte aan maximaal 400 personen. Er is parkeergelegenheid in de omgeving en touringcars en bruidswagens kunnen voor de deur stoppen. Met een 9 meter lange bar en een professionele samenwerking met een cateraar, wordt er goed voor uw gasten gezorgd.
 
Tapijn is bij uitstek een unieke locatie om met een groep af te spreken. Wat voor event je ook in gedachte hebt, aarzel niet en vraag het ons. Wil je trouwen, borrelen, je verjaardag vieren of die van iemand anders? Zakelijk diner? Walking diner? Of ben je gewoon op zoek naar die ene plek waar bijna alles kan?

 

Fantastische locatie in hartje Maastricht! Een evenementenlocatie midden in het stadspark van Maastricht. Bij Tapijn kan het! Kom langs en laat u overtuigen van dit unieke plekje voor uw event.

ONZE VOORDELEN

Wat wij kunnen bieden

Wij denken met u mee

Wij begeleiden u graag met het vormgeven van uw evenement. Samen creëren wij de ultieme gelegenheid

Fantastische locatie

Een evenementenlocatie midden in het stadspark van Maastricht. Bij Tapijn kan het! Kom langs en laat u overtuigen van dit unieke plekje voor uw event.

Alles volgens planning

Samen met u gaan we op reis naar het vormen van het ideale evenement. Uw wensen worden gehoord, uitgevoerd en samengebracht tot een ultieme gelegenheid.

Urban Industrieel

Een industriële ruimte in het centrum van Maastricht, in de voormalige Tapijn Kazerne. De unieke combinatie voor een event geheel naar uw wens.

Culinaire beleving

Uw wensen worden bij ons gehoord. Wij geven u graag advies met betrekking tot de culinaire invulling. Ook op culinair niveau komen uw gasten niets tekort.

Exclusiviteit mogelijk

Voor zowel kleine als grote events geniet u van de exclusiviteit van Tapijn. Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden.