Tapijn

Particulier evenement

Trouwen, borrelen, feesten & vergaderen bij Tapijn; daar staan we om bekend. Maar we kunnen nog veel meer! Er zijn zoveel leuke momenten, dus wij zeggen: vier ze!

Verjaardagen, babyshowers, doopfeesten, communies, familiefeesten & diners. Omdat onze locatie tot uw beschikking staat, exclusief, in alle rust, zijn wij ook een zeer geschikte locatie voor koffietafels en condoleance recepties.

In alle rust met geliefden, familie en vrienden samen zijn. Dat is wat u op al deze momenten wilt. Wij bieden u daar graag de locatie voor, met een luxueuze culinaire invulling.

TAPIJN MAASTRICHT

De Tapijnkazerne is een voormalige militaire kazerne in de Nederlandse stad Maastricht. Het ongeveer 6,3 hectare grote terrein aan de rand van de Maastrichtse binnenstad was als zodanig in gebruik van 1919 tot 2010.

In 1927 werd op het voorterrein van de kazerne het uit 1841 daterende monument van generaal Dibbets onthuld, dat vanwege de industriële expansie aan de noordzijde van Maastricht niet langer op zijn oorspronkelijke standplaats kon blijven. In 1934 werd de kazerne vernoemd naar de Lotharingse legeringenieur Sebastiaan Tapijn, die de verdediging van Maastricht leidde tijdens het Beleg van Maastricht (1579).

ONZE VOORDELEN

Wat wij kunnen bieden

Wij denken met u mee

Wij begeleiden u graag met het vormgeven van uw evenement. Samen creëren wij de ultieme gelegenheid

Fantastische locatie

Een evenementenlocatie midden in het stadspark van Maastricht. Bij Tapijn kan het! Kom langs en laat u overtuigen van dit unieke plekje voor uw event.

Alles volgens planning

Samen met u gaan we op reis naar het vormen van het ideale evenement. Uw wensen worden gehoord, uitgevoerd en samengebracht tot een ultieme gelegenheid.

Urban Industrieel

Een industriële ruimte in het centrum van Maastricht, in de voormalige Tapijn Kazerne. De unieke combinatie voor een event geheel naar uw wens.

Culinaire beleving

Uw wensen worden bij ons gehoord. Wij geven u graag advies met betrekking tot de culinaire invulling. Ook op culinair niveau komen uw gasten niets tekort.

Exclusiviteit mogelijk

Voor zowel kleine als grote events geniet u van de exclusiviteit van Tapijn. Graag kijken we samen met u naar de mogelijkheden.